Saradnja između Srpskih i Italijanskih kompanija

U okviru projekta Prices, agencija Alma Mons postala je kontaktna tačka za saradnju između srpskih i italijanskih preduzeća.  Alma Mons je u mogućnosti da pruži podršku u uspostavljanju prvih kontakata ka potencijalnim poslovnim partnerima iz Italije. Partnerska mreža Alma Monsa  u Italiji, koju čine: Ministrasto razvoja i ekonomije Republike Italije, Ministrastvo spoljnih poslova Italije, regije: Puglia, Abruzzo, Basilicata, Calabria, Emilia Romagna, Friuli Venezia Giulia, Lazio, Lombardia, Marche, Sicilia, Toscana, Veneto, Umbria, Campania, Piemonte, i institucije: Isve, Citta del Fare, Intertrade, predstavlja dobru osnovu za pronalaženje potencijalnih partnera Vaše firme.

Alma Mons je zajedno sa svojim italijanskim partnerima organizovao uspešne B2B sastanke, kako u Italiji tako i u Srbiji:

  • 08. jula 2010. u Novom Sadu na sastanku sa italijanskim kompanijama učestvovalo je 26 srpskih preduzeća uglavnom iz metalskog, građevinskog, ICT, poljoprivrednog i plastičarskog sektora
  • 21.oktobra 2010. U Beogradu 16 srpskih kompanija iz auto-moto, plastičarskog, metalnog i gumarskog sektora susrelo se sa privrednicima iz Italije
  • 25-26. februara 2011. U Napulju su održani B2B sastanci 13 srpskih kompanija sa firmama i institucijama  iz  italijanskog regiona Kampanja. Učestvovale su firme iz ICT, metalskog, plastičarskog, poljoprivrednog i elektromehaničkog sektora.
  • 23. marta 2011. U Rimu 5 Srpskih firmi iz ICT, metalskog, poljoprivrednog i građevinskog sektora imale su prilike da se susretnu sa firmama i institucijama iz italijanskog regiona Lacio.

Kompanije učesnice na organizovanim B2B sastancima imale su uspešne razgovore sa italijanskim firmama o čemu svedoče uspostavljeni kontakti i definisani budući poslovni aranžmani.

Ukoliko je i Vaša kompanija zainteresovana za učešće u  nekom od budućih B2B sastanaka sa italijanskim privrednicima  pozivamo Vas da ispunite profil Vaše firme i pošaljete nam na adresu : office@almamons.rs

Profil možete preuzeti ovde.