7. mart 2011. – Obuka za početnike u biznisu

Nacionalna agencija za regionalni razvoj, u saradnji sa regionalnim agencijama, i ove godine organizuje trodnevne obuke za potencijalne preduzetnike (start-up obuke).

Obuke za početnike u biznisu sastoje se iz šest modula – osobine i motivi preduzetnika, analiza i vrednovanje biznis ideje, pravni osnov poslovanja, porezi i doprinosi, izvori finansiranja i radionica za izradu biznis plana. Izvode se po metodologiji Nacionalne agencije, a po završenoj obuci, polaznici dobijaju sertifikat. Obuke su besplatne i održavaju se tokom cele godine.

Cilj održavanja besplatnih obuka je obezbeđivanje višeg nivoa znanja naših preduzetnika i početnika u biznisu. Podizanjem nivoa preduzetničkih znanja i veština i preduzetničke kulture otvara se mogućnost formiranja novih privrednih subjekata što će dovesti do smanjenja nezaposlenosti kroz samozapošljavanje i otvaranje novih radnih mesta.

Od 2007. godine do danas održano je 687 obuka sa više od deset hiljada polaznika. Ove godine se očekuje da će osnovne preduzetničke veštine savladati 4.400 polaznika.

Svi zainteresovani mogu se prijaviti za pohađanje obuke Regionalnoj agenciji za razvoj malih i srednjih preduzeća

“ Alma Mons “ d.o.o. Novi Sad na brojeve telefon : 021 427 822 ili putem ON-LINE forme za prijavu:

ON-LINE PRIJAVA

Vaše ime i prezime *obavezno

Zanimanje

Adresa *obavezno

Kontakt telefon*obavezno

Vaša e-pošta *obavezno

Napomena

Unesite vefifikacioni broj

1 komentar

Poštovani!

Zainteresovana sam da učestvujem u trodnevnoj start up obuci, kako bi stekla i proširila svoja saznanja, veštine i kompentencije.

Unapred zahvalna:

Manuela Kasa
062/330806


Manuela Kasa22. марта 2011.

Dodaj komentar

8 + 3 =