14.03.2012. B2B događaji za Jugoistočnu Evropu u oblasti energetske efikasnosti, obnovljive energije, upravljanja otpadom, reciklaže i zaštite životne sredine – Sofija, Bugarska 28.-30. mart 2012.

Reagionalna agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća ALMA MONS d.o.o. Novi Sad sa zadovoljstvom obaveštava sva zainteresovana preduzeća da će se u Sofiji, Bugarska od 28.-30. marta održati B2B događaji za Jugostočnu Evropu (B2B Events for South-East Europe) u oblasti energetske efikasnosti, obnovljive energije, upravljanja otpadom, reciklaže i zaštite životne sredine.

 

Ovi događaji treba da predstave dobre poslovne prilike u ovom delu Evrope kao i da promovišu najbolje ekološke prakse, čija primena će doprineti razvoju lokalnih ekonomija.

 

Događaji:
1. SEE Solar Izložba
2. Kongres i Izložba – Energetska efikasnost, obnovljiva energija
3. “Save the Planet” – Konferencija i izložba o upravljanju otpadom, reciklaži i zaštiti životne sredine.

 

Događaji su obogaćeni mnogobrojnim paralelnim inicijativama: Radionica – „Italian Integrated Waste Management Experience“, organizator: Italijanska privredna komora u Bugarskoj; Okrugli sto sa predstavnicima opština; Takmičenje najboljih eko-opština u Bugarskoj; Radionica: „Austrian experience in EE implementation in industry – results“.

 

Preko 60 % izlagačkog prostora je pokriveno izlagačima iz Austrije, Belgije, Kine, Kipra, Češke, Grčke, Danske, Francuske, Nemačke, Italije, Poljske, Rumunije, Srbije, Španije, Švedske, Švajcarske, Velika Britanije, SAD, itd. Izlagači koji rade u čitavom spektru obnovljivih izvora energije i upravljanja otpadom će biti u stanju da stvore bliske veze sa novim partnerima – očekuje se da preko 7 000 profesionalaca posete ove događaje.

 

Iskoristite ovu jedinstvenu priliku, gde se možete sastati sa stranim investitorima, menadžerima, stručnjacima, opštinama i predstavnicima NVO iz Jugoistočne Evrope. Više od 80 vrhunskih govornika iz 14 zemalja će dati svoje viđenje o finansijskim, tehnološkim i trgovačkim mogućnostima u zelenoj ekonomiji.

 

Više informacija o navedenim događajima možete pronaći na internet strani: www.viaexpo.com, na kojoj možete izvršiti i prijavu do 22. marta 2012. godine.

Nema komentara

Dodaj komentar

3 + 9 =