02.04.2012. Regionalna agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća ALMA MONS d.o.o. Novi Sad nastupila na 27. Međunarodnom sajmu pića, prehrane i opreme za turizam PROMOHOTEL Rovinj

Regionalna agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća ALMA MONS d.o.o. Novi Sad uspešno se predstavila na 27. Međunarodnom sajmu pića, prehrane i opreme za turizam PROMOHOTEL Rovinj 2012 koji je održan od 27-31.03.2012. godine. ALMA MONS je nastupila na zajedničkom štandu Pokrajinskog sekretarijata za privredu na čijem se štandu pod sloganom ,,Najbolje iz Vojvodine“, predstavilo tridesetak izlagača.

Na dve hiljade kvadrata sajamskog prostora predstavljeno je 160 izlagača iz Hrvatske, Srbije i Slovenije, sa ciljem predstavljanja svetskih trendova u prehrambenoj industriji, ugostiteljstvu i turizmu.

 

Zajedno sa ALMA MONS-om na ovom sajmu su nastupili i članovi Fruškogorskog klastera vinara i vinogradara Alma Mons: VINARIJA MAČKOV PODRUM Irig , VINUM d.o.o. Sremski Karlovci i Novinsko izdavačka agencija GENCO Novi Sad. Takođe, na izlagačkom štandu bila su izložena i vina ostalih članova klastera.

30. marta 2012., na štandu Pokrajinskog sekretarijata za privredu, održana je konferencija za štampu na kojoj se Ištvan Pastor, potpredsednik Vlade AP Vojvodine i pokrajinski sekretar za privredu, srdačno zahvalio domaćinima na dobrodošlici, predanosti i pozitivnoj energiji, što predstavlja veliku obavezu da se isto uzvrati i u Vojvodini.

Počasni gost konferencije, Valerio Drandić, načelnik županijske uprave Istarske županije, naglasio je činjenicu da već 11 godina Vojvodina i Istra imaju intenzivnu saradnju i srdačne odnose.
Sajam je upotpunosti ispunio očekivanja u smislu uspostavljanja kontakata, ostvarivanje saradnje kao i promocije naše agencije i članova Fruškogorskog klastera vinara i vinogradara Alma Mons kao i samog klastera.

Nema komentara

Dodaj komentar

1 + 7 =