„Dobar dan domaćine“

Predstavnici Regionalne agencije za razvoj malih i srednjih preduzeća ALMA MONS, kao jedan od izlagača i učesnika, prisustvovali su naučno stručnom savetovanju pod nazivom „Dobar dan domaćine“, održanom 22. januara 2015. godine na Poljoprivrednom fakultetu, Departman za ratarstvo i povrtarstvo u Novom Sadu. Pokrovitelj ovog skupa je Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo, suorganizatori Asocijacija poljoprivrednika, Unija poljoprivrednih proizvođača, Novoseljanski paori i Agroprofit. Opštine partneri ovog naučno stručnog savetovanja su Bečej, Bogatić i Stara Pazova.

Dolazak oko 1000 ratara na poljoprivredni fakultet u Novom Sadu potvrdio je da je naučno savetovanje „Dobar dan domaćine“ bilo „pun pogodak“ i najbolji doprinos obeležavanja ove naučne kuće.

„Izlaganje prof. dr Dragana Glamočića, o trošenju agrarnog budžeta u ovoj godini i njegove preporuke vezane za poslovanje gazdinstava naišle su na opšte odobravanje okupljenih domaćina, a to je i dokaz više da imamo izuzetno kvalitetne proizvođače opredeljene za život od poljoprivrede“ – izjavila je dr Dragana Latković, direktorka Departmana za ratarstvo i povrtarstvo.

Na savetovanju je bilo i 70 stručnjaka iz poljoprivrednih stručnih službi iz cele Srbije kao i velik broj predstavnika poljoprivrednih udruženja iz Vojvodine.

*preuzeto sa sajta www.agroservis.rs

Nema komentara

Dodaj komentar

2 + 4 =